Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Великодні ярмарки


05.04.2012

- Проведення сільськогосподарських ярмарків, на яких жителі регіону можуть придбати продукцію за цінами, нижчими ніж у роздрібній торгівлі, завдяки губернатору Олександру Вілкулу стало вже доброю традицією. Такі заходи стимулюють продаж продукції регіональних товаровиробників та напередодні великих свят дають можливість стабілізувати ціни на продукти, що користуються найбільшим попитом, - сказав заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак.
Для сільгоспвиробників, які будуть реалізовувати свою продукцію на ярмарках, передбачені безкоштовні торгівельні місця. На Великодніх ярмарках продаватимуть борошно, круп’яні вироби, овочі, фрукти, олію, мед, цукор, яйця, м’ясо та м’ясопродукти, молочну продукцію, рибу. Ці продукти будуть реалізовуватися за цінами на 10-20 відсотків нижчими за середньоринкові.
У Дніпропетровську ярмарки проходитимуть за такими адресами: площа ім. Леніна; вул. Донецьке шосе, 20 (ринок «Передовий»); вул. Героїв Сталінграда, 118 (майданчик для паркування навпроти ТЦ «ТЕРРА»); сел. Мирне, вул. Баженова, 1 (ринок); сел. Авіаторське (поряд з будинком № 2). Ярмаркові заходи проходитимуть також у містах та районах області.