Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Вітає вся Україна


11.10.2014

Восьмого жовтня академіку Валентину Цикову виповнилось 91. Впродовж всього дня ювіляр приймав делегації своїх учнів, яких у нього так багато. Їх він навчив не лише вирощувати високоврожайну кукурудзу, а й любити свою землю та за будь-яких обставин залишатись людьми.

- Це наш учитель, наш наставник, перед яким ми схиляємо голову і цінуємо його за те, що він у свої роки продовжує працювати, допомагає аграріям цінними порадами, - сказав у вітальному слові директор аграрного департаменту Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим Удовицький.

- Телефонують з усіх куточків України, - зізнався Валентин Циков. - Бажають мені здебільшого здоров’я. Можливо саме такі побажання допомагають мені бути, як кажуть, у формі і останні 20 років не відвідувати лікарню. Хоча мій син, лікар за професією, постійно радить мені перевірити здоров’я. Та поки що йому не підпорядковуюсь, а то ще якусь болячку у тій лікарні знайдуть. Що тоді робить? – як завжди напівжартома говорить академік.

Вельмишановний Валентине Сергійовичу, «Сільські новини» теж щиро вітають Вас з Днем народження і зичуть, або Ви ще довго створювали для нас та інших засобів масової інформації інформаційні приводи. Аби бачити Вас у доброму здоров’ї.