Поточний № 4 (1431)

18.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Як зустріти рік Чорного Дракона?


29.12.2011

2012 рік - рік Чорного Дракона. За східним календарем Дракон вважається символом здоров’я, активності, життєвої сили. Відкритий і чистий, дракон не здатний до дріб’язковості, лицемірства, лихослів’я, дуже чуйний.

ДРАКОН багато вимагає, але й приносить ще більше. Тому в новому 2012 році потрібно активізуватися. Для активних людей, що впевнено прямують до поставленої мети, долаючи будь-які перешкоди, цей рік стане роком блискучих успіхів!
Наповніть рік Дракона добрими справами. Робіть добро і проявляйте любов до оточуючих, у році прийдешньому всі ваші хороші вчинки і почуття повернуться, зробивши коло від однієї людини до другої, збагатившись новою силою і позитивною енергетикою. У результаті душі людей стануть світлішими, а світ зміниться на краще.
Для тих же, хто з усією серйозністю ставиться до вибору новорічного костюма згідно з тенденціями наступаючого року, повідомляємо: у цьому сезоні основним вважається чорний колір і його комбінації з червоним, жовтим та золотистим.
Дракон відрізняється чудовим апетитом і всеїдністю. Тому, обмірковуючи меню на зустріч Нового року, включайте до нього все, що душі заманеться. Можете сміло виставляти на стіл будь-які страви, які вам по кишені. Обов’язково приділіть увагу приправам - адже Дракон вогнедихаюча істота. Це можуть бути духмяний перець, кардамон, базилік, мускатний горіх, кориця, імбир, а також гвоздика або перець «чілі».
Дух Дракона обов’язково відгукнеться і принесе удачу, якщо на новорічному столі будуть страви з гарбуза. Гарбуз можна використовувати як прикрасу стола, або його шматочки залити лимонним соком і медом - така нехитра страва смачна та корисна й напевно притягне в домівку заступника наступаючого 2012 року.
Сервіруючи новорічний стіл, обов’язково поставте на нього запалені свічки, оскільки вогонь - головний атрибут Дракона. Крім того, стіл з декоративними свічками виглядає ошатно і створює святкову атмосферу. А оскільки це буде відкрите джерело вогню, обов’язково пам‘ятайте про пожежну безпеку!
Головний символ року - Дракон, теж повинен бути присутнім у декорі вашої оселі. Не забудьте подарувати своїм близьким цей новорічний символ. Статуетки Дракона можуть бути зроблені з кераміки, кришталю або дерева. Купувати Чорних Драконів, виконаних з різних металів або сплавів, не рекомендується. І неодмінно залиште одну-дві фігурки для себе - поставте або повісьте їх на видне місце, щоб догодити року прийдешньому.
Чудовий настрій і бадьорість духу, з якими ви увійдете у новий рік, постарайтеся зберегти якомога довше, бажано на весь рік.