Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

З НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!


03.01.2013

Символом 2013 року буде Змія – знак мудрості і змін. Для всіх без винятку знаків зодіаку рік обіцяє стати цікавим і повним подій.
Чорна водяна Змія може піднести сюрпризи і кардинально вплинути на розмірений хід подій. У суспільному і політичному житті можлива поява нових лідерів, зміна раніше обраного курсу. Однак в гороскопі на прийдешній 2013 немає місця великим соціальним вибухам, хвилюванням і масовим виступам. В економіці зірки пророкують нестабільність і зростання напруженості. У рік Змії не рекомендується спрямовувати кошти на купівлю предметів розкоші, кидати гроші на вітер. Набагато прихильно «господиня» року поставиться до тих, хто планує свої витрати і при цьому не забуває про благодійність. Змія неодмінно оцінить прагнення безкорисливо допомогти ближнім.
Важливими якостями стануть бажання довго і старанно трудитися, бути відкритим назустріч змінам і вміння довіряти своїй інтуїції.
Щоб прийдешні зміни принесли успіх, варто уподібнитися мудрій і гнучкій змії, приймаючи виважені рішення. Гороскоп на 2013 рік обіцяє удачу людям урівноваженим, обачним і щиросердним. Змія не прощає лихослів’я, інтриг і підлості.
Китайський східний гороскоп свідчить, що 2013 рік стане вдалим для укладення шлюбу та народження дітей. Сприятливий період настане для отримання нових знань. Навчання в університеті, самоосвіта або курси підвищення кваліфікації неодмінно принесуть гідні плоди.
Правильно розпорядитися всіма шансами, які дарує чорна водяна Змія, допоможе гороскоп по знаках зодіаку на 2013 рік. Особливо успішним і яскравим рік виявиться для знаків Повітряної стихії. Так, для Водоліїв і Близнюків рік буде сповнений позитивних подій, кар’єрних успіхів і багатообіцяючих проектів. Ваги ж будуть користуватися особливим успіхом у любові.